Mjeti i biznesit dhe Planifikimi Financiar
Njësia e Prodhimit të Verës Smart
te Zitsa

Mjeti i projektimit

“Mirë se erdhët në veglën e projektimit të një punishte vere inteligjente në Zitsa (Rajoni i Epirit)!

Mjeti ofrohet falas për të gjithë të interesuarit, për të ndihmuar në vendimmarrjen e instalimit dhe funksionimit të një njësie vertikale të prodhimit të verës. Është e mundur të shkarkohet, qoftë një shabllon i planit të biznesit ose të përshtatur për nevojat – të dhëna që përdoruesi do të vendosë, duke ndjekur hapat e mëposhtëm “

Përfituesit e projektit